Acasă
Meniu Principal
Acasă
Articole din presă
Publicaţii, rapoarte şi cercetări
Comentarii TI - Moldova la proiecte de acte normative
Cadrul legal
Hotărârile Curţii de Conturi
Activităţi
Rapoarte şi audit
Linia Fierbinte / Consultatii
Media
Referiri
Informaţii de contact
 
 
INTR.gif
TI News Letter

ti-news


Abonare
Dezabonare

Cine e online

 

 

 
Conţinut
Despre
Image
Transparency International - Moldova (TI-Moldova), ca filială naţională a organizaţiei mondiale anti-corupţie Transparency International a fost înregistrată la 14 iunie 2000.

Una din principalele priorităţi ale Transparency International - Moldova este promovarea unei mişcări anti-corupţie, convocarea celor mai proactive personalităţi cunoscute în ţară drept promotori ai principiilor transparenţei, democraţiei şi evidenţei.

 În prezent TI-Moldova implementează proiecte finanţate de către Auswartiges Amt(Ministerul Afacerilor Externe a Germaniei)

Citeşte mai departe...
 
Rezultatele sondajului funcţionarilor publici privind implementarea politicii conflictelor de interese în autorităţile publice centrale

28.03.2014

 rezultSond.jpg

Transparency International – Moldova (TI – Moldova) a efectuat un sondaj de opinie a funcţionarilor publici din 21 autorităţi publice centrale  (APC) în cadrul proiectului „Angajarea societăţii civile în monitorizarea politicii conflictului de interese” finanţat Comisia Europeană . Scopul sondajului  este analiza modului în care APC aplică un şir de politici anticorupţie, inclusiv: tratarea conflictelor de interese, promovarea conduitei etice, promovarea merituoasă a cadrelor, funcţionarea sistemului de petiţionare şi a liniilor fierbinţi. 

 Rezultatele sondajului CI in APC 2013  final.pdf

 
Sondaj Transparency International - Moldova: funcționarii publici despre implementarea politicilor anticorupție în APC

28.03.2014

compresa03_1.jpg

 

Transparency International – Moldova a prezentat la 28 martie 2014 rezultatele sondajului de opinie a funcţionarilor publici din 21 autorităţi publice centrale (APC)  privind implementarea politicilor anticorupţie. Scopul sondajului este analiza modului în care APC aplică un şir de politici anticorupţie, inclusiv: tratarea conflictelor de interese, promovarea conduitei etice, promovarea merituoasă a cadrelor, funcţionarea sistemului de petiţionare etc. Sondajul a fost realizat în cadrul proiectului „Angajarea societăţii civile în monitorizarea politicii conflictului de interese” finanţat Comisia Europeană .

 

PR_sondaj APC_Comisia Europeana_2013.pdf

 
Declarația Parteneriatului Estic, Consiliului ONG, CNP
27.03.2014

declaratiaPEONG.jpg

 

Declarația de condamnare a acțiunilor Federației Ruse de intervenție cu forță soldate cu anexarea de facto a Republicii Autonome Crimeia – părții componente a Ucrainei și
acțiunile necesare privind securitatea Republicii Moldova

 Declarația.pdf

 

Poziția publică de condamnare a acțiunilor Federației Ruse de intervenție cu forță soldate cu anexarea de facto a Republicii Autonome Crimeia – părții componente a Ucrainei și  acțiunile necesare privind securitatea Republicii Moldova .

Poziția Publică.pdf

 
Comunicat de presă al Transparency International - Moldova

28.03.2014

compresa03.jpg

 

Monitorizarea politicii de promovare a transparenţei şi responsabilităţii în gestiunea finanţelor publice în autorităţile publice centrale

La 28 martie 2014 Transparency Internaţional – Moldova (TI – Moldova) a prezentat rezultatele monitorizării politicii de promovare a transparenţei şi responsabilităţii în gestiunea finanţelor publice în 20 autorităţi publice centrale  (APC), efectuată în cadrul proiectului „Monitorizarea implementării politicilor anticorupţie în APC” finanţat de Fundaţia Soros-Moldova. Scopul monitorizării constă în analiza aplicării de  către APC a Legii privind achiziţiile publice  nr.96/2007, Legii Curţii de Conturi nr.261/2008 şi Legea privind controlul financiar public intern nr.229/2010 şi formularea propunerilor de îmbunătăţire a acestei politici.

 PR_politica Gestiunea Finantelor Publice_Soros.pdf

 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 1 - 5 din 16