Acasă arrow Articole din presă
Meniu Principal
Acasă
Articole din presă
Publicaţii, rapoarte şi cercetări
Comentarii TI - Moldova la proiecte de acte normative
Cadrul legal
Hotărârile Curţii de Conturi
Activităţi
Rapoarte şi audit
Linia Fierbinte / Consultatii
Media
Referiri
Informaţii de contact
 
 
INTR.gif
TI News Letter

ti-news


Abonare
Dezabonare

Cine e online
Avem 1 vizitator online

 

 

 
Conţinut
Articole din presă
Europarlamentar: CSM - o cooperativă de protecție a sistemului

29.11.2013

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) reprezintă o cooperativă care apără judecătorii. Declarația a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei, în cadrul unei intervenții la Ora Expertizei de la Jurnal TV.

Citeşte mai departe...
 
Pas istoric: Acordul de Asociere RM-UE a fost PARAFAT

29.11.2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Republica Moldova a făcut un pas important spre Uniunea Europeană. Câteva clipe în urmă, la Vilnius a fost parafat Acordul de Asociere la Uniunea Europeană, inclusiv Acordul de Liber Schimb.

Pe document și-au pus semnătura premierul Iurie Leancă și Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton.
 

Citeşte mai departe...
 
Leancă, la Vilnius: Avem corupție și o justiție nereformată

29.11.2013

Acordul de Asociere la Uniunea Europeană, parafat astăzi la cel de-al treilea Summit al Parteneriatui Estic, va fi semnat cel târziu în toamna anului viitor. Republica Moldova nu are motive să urmeze cazul Ucrainei, care a amânat asocierea la spațiul comunitar.

Declarația a fost făcută de premierul Iurie Leancă, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Vilnius. Șeful Guvernului moldovean a recunoscut că, până atunci, Republica Moldova are de rezolvat mai multe probleme.

„Nu întrevăd obstacole pentru a nu fi semnare. Viteza va depinde de noi în proporție de 80 la sută, restul - de poziția stelelor pe cer, adică de noroc. Piedici sunt de două feluri. Prima categorie sunt problemele noastre intere. Avem corupție, o justiție nereformată, capacități slabe ale instituțiilor centrale și locale, dar și o legislație cu elemente contradictorii”, a declarat Iurie Leancă.

Citeşte mai departe...
 
Primarul de Cruzești a fost condamnat la închisoare

28.11.2013

Primarul comunei Cruzeşti a fost condamnat la detenţie pentru comiterea abuzului de serviciu, fals în acte publice şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.

Potrivit procurorilor, în perioada anilor 2003 – 2004, primarul şi-a eliberat un teren cu o suprafaţă de 0,1223 ha, fără a încheia un contract de vânzare-cumpărare a lotului şi fără a achita taxa stabilită pentru buget. El a înregistrat pe numele său lotul de teren la Oficiul Cadastral Teritorial, cauzând intereselor publice un prejudiciu de circa 25 de mii de lei.

Citeşte mai departe...
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 29 - 32 din 1352