Acasă arrow Articole din presă arrow MAI scapă de cei corupți? Astăzi doi colaboratori au fost prinși cu mită
Meniu Principal
Acasă
Articole din presă
Publicaţii, rapoarte şi cercetări
Comentarii TI - Moldova la proiecte de acte normative
Cadrul legal
Hotărârile Curţii de Conturi
Activităţi
Rapoarte şi audit
Linia Fierbinte / Consultatii
Media
Referiri
Informaţii de contact
 
 
INTR.gif
TI News Letter

ti-news


Abonare
Dezabonare

Cine e online
Avem 1 vizitator online

 

 

 
Conţinut
MAI scapă de cei corupți? Astăzi doi colaboratori au fost prinși cu mită

07.08.2012

Un inspector superior al grupei de combatere a şederii şi migraţiei ilegale a străinilor a Comisariatului de poliţie din sectorul Râşcani a fost reținut de către colaboratorii Centrului și Procuraturii Anticorupție în momentul primirii tranşei de 5000 de lei, din cele 1000 de euro estorcate de la un cetăţean străin, pentru neîntocmirea unui proces-verbal contravenţional de constatare a unor pretinse încălcări.

Reținerea a avut loc astăzi, 6 august, în jurul orei 16.30.

Pe cazul dat, de către Procuratura Anticorupţie a fost iniţiată urmărirea penală. În cazul în care va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Tot astăzi, de către angajaţii CCCEC a fost reţinut un inspector al poliţiei rutiere din cadrul Comisariatului de poliţie din raionul Basarabeasca, care a pretins de la un cetăţean 2000 de lei pentru restituirea permisului de conducere, ridicat pentru conducerea unităţii de transport în stare de ebrietate.

www.unimedia.md

 
< Precedent   Următor >